• Lage verzendkosten
  • Zeer brede collectie
  • Staat het niet op de website, mail ons

Ruilen-Retouneren

Ruilen of Retourneren?U ziet toch af van uw aankoop

Ja, dat kan! U hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. Het artikel dient in de originele verpakking en voorzien van kaartjes retour te worden gestuurd. U betaalt wel zelf de verzendkosten van de retourzending. Na ontvangst zal het gehele aankoopbedrag (met uitzondering van de verzendkosten) worden teruggestort. De reeds ontvangen betaling/punten wordt binnen 14 dagen aan u teruggestort.
 

* Uitzonderingen: Artikelen die op uw verzoek zijn voorzien van een logo opdruk, borduring of elke andere nabewerking kennen geen retourrecht. Dit geld ook voor sommige producten die verzegeld zijn toegezonden, waarvan deze is verbroken. Hierbij moet u denken aan producten waarbij hygiëne gewaarborgd moet blijven, b.v. inlegzolen, verzorgingsartikelen (zoals sprays), verbanddozen, etc. Producten die retour komen met gebruikssporen of niet in de originele verpakking kunnen we ook niet terugnemen.

Retouren kunt u aanmelden bij onze binnendienst, hiervoor ontvangt u vervolgens een retourformulier waarmee dit gemakkelijk kan worden afgehandeld.

 

Toch een andere maat nodig?

Geen probleem, een vergissing is menselijk en niets is vervelender dan slecht passende werkkleding. Bij werkschoenen kan zelfs de veiligheid in het geding komen als de maatvoering niet correct is. Kortom, u kunt ruilen.

 

Op deze website vindt u diverse maattabellen weermee u eenvoudig de juiste maat kunt bepalen of omrekenen, het is raadzaam om uw maat goed vast te stellen alvorens u een keuze maakt. Ons team is altijd bereid om u hierbij van telefonische assistentie te voorzien.

 

Let op: de items die je wilt retourneren, moeten binnen 14 dagen, vanaf de datum van ontvangst van het pakket, naar ons worden teruggezonden. U betaalt wel zelf de verzendkosten van de retourzending. Het artikel in de juiste maat krijgt u vervolgens kosteloos toegezonden.

 

In gevallen dat u voor een ander product kiest, wordt dit als een nieuwe reguliere order behandeld. Het door u geretourneerde product wordt op de nieuwe factuur verdisconteerd. Bij omruilen is het dus altijd noodzakelijk om uw wensen kenbaar te maken aan ons sales team. Wij veroeken u om dit uitsluitend per e-mail te doen naar: sales@werkmanoost.nl. Gebruik voor de retourzending, aslmede in alle correspondentie altijd het 4 Cijferig ordernummer (#....)

 

Bij omruiling van artikelen gelden dezelfde uitzonderingen als bovenstaand vermeld bij *

 

U wilt garrantie

Werkman Oost is er trots op vele kwaliteitsmerken in huis te hebben. De producenten hiervan staan dan ook garrant voor een correcte (af)werking. Mocht u onverhoop toch een defect aantreffen, dan is het zaak om dit direct te melden aan onze afdeling klantcontact,via ons reguliere mailadres: info@werkmanoost.nl. Voegt u s.v.p. een duidelijke klachtomschrijving toe en mogelijk foto’s die het defect tonen. Onze mederwerker zal u informeren over de te nemen vervolgacties.

 

Retour adres:

Werkman Oost
Galvaniweg 11
4207 HL Gorinchem


n.b. Wij accepteren alleen retouren als deze voldoende gefrankeerd worden aangeboden.