• Lage verzendkosten
  • Zeer brede collectie
  • Staat het niet op de website, mail ons

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Werkman Oost is een specialist in bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Wij zijn actief als groothandel, dealer en fabrikant. Werkman Oost kent een lange en rijke historie, een dynamisch bedrijf waar kennis en ervaring hoog in het vaandel staat. Werkman Oost bestaat dit jaar 80 jaar en is gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten om de veiligheid van uw medewerkers te kunnen garanderen.

 

Wij hebben ons in de loop van tijd gespecialiseerd in snijbestendige artikelen voor de glasindustrie, hierdoor verwierven we al snel de grote glasfabrieken van de Benelux als klant. Door deze ontwikkeling kregen we steeds meer kennis en vraag naar snijbestendige kleding, wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij in Nederland de grootste speler zijn op snijbestendig gebied. Onze andere specialismes zijn Petro(chemie), Offshore, weg- en waterbouw, medische zorg en promotioneel.

 

Werkman Oost heeft een heel breed assortiment met alle A-merken, hierdoor is het bijna ondenkbaar dat we niet aan uw eisen kunnen voldoen. Werkman Oost zorgt ook voor totaal oplossingen, wij begeleiden het proces van voorlichting aan de klant, voorraad houden voor de klant, passessies op locatie, bijhouden verbruik medewerkers ( Kleding Management Systeem ), verpakken op persoon en uiteraard een zeer goede nazorg.

 


Tot ziens bij Werkman Oost!