waar ben ik:
Werkman Oost  Privacy Statement

Privacy Statement

Privacy Statement
 
Werkman Oost respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Werkman Oost zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen
of ter beschikking stellen.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor als u een bestelling plaatst, we  hebben uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 
Deze website is eigendom van Werkman Oost. Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan Werkman Oost. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Werkman Oost mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld.
Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van  Werkman Oost tenzij anders vermeld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Werkman Oost is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.