waar ben ik:
Werkman Oost  Wie zijn wij

Wie zijn wij

Werkman Oost

Werkman Oost is een specialist in bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Wij zijn actief als groothandel en als dealer. Werkman Oost is een "jong" en dynamisch bedrijf waar kennis en ervaring hoog in het vaandel staat. Werkman Oost bestaat dit jaar 74 jaar en is gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten om de veiligheid van uw medewerkers te kunnen garanderen.
Wij hebben ons in de loop van tijd gespecialiseerd in snijbestendige artikelen voor de glasindustrie, hierdoor kregen we al snel de grote glasfabrieken van Nederland als klant. Door deze ontwikkeling kregen we steeds meer kennis en vraag naar snijbestendige kleding, wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij in Nederland de grootste speler zijn op snijbestendig gebied. Onze andere specialismes zijn Petro(chemie), Offshore, weg- en waterbouw en  medische zorg.
 
 
Werkman Oost heeft een heel breed assortiment met alle A-merken, hierdoor is het bijna ondenkbaar dat we niet aan uw eisen kunnen voldoen. Wij hebben een groot pand en een enorme voorraad. Ons pand is groot genoeg om artikelen op voorraad te nemen welke regelmatig door klanten worden besteld, zodat er een korte levertijd gerealiseerd kan worden. Hierdoor zijn we in staat om kleding en de PBM zeer snel te leveren.
Werkman Oost zorgt ook voor totaal oplossingen, wij begeleiden het proces van voorlichting aan de klant, voorraad houden voor de klant, passessies op locatie, bijhouden verbruik medewerkers ( Kleding Management Systeem ), verpakken op persoon en uiteraard een zeer goede nazorg. 
 
 
We zijn o.a. zeer actief in de volgende bedrijfstakken:
Aannemerij
Chemische industrie
Food sector
Gezondheidszorg
Glasindustrie
Groenvoorziening
Installatietechniek
Offshore
Petrochemische industrie
Representatief
Staalbouw 
Transport en logistiek
Weg- en waterbouw